מתי העונה המושלמת ליין לבן? מתי ליין אדום ומתי ליין רוזה?
החלטנו לעשות לכם סדר ולענות לשאלות שכל חובב יין שואל את עצמו.
יין לבן:
בקיץ היין הלבן והרוזה מככבים ונהוג להגישם קרים לשולחן.
יקב YA ידוע סוביניון בלאן, יין לבן יבש המופק מ- 100% ענבי סוביניון בלאן המעניקים לו גוון זהוב יוקרתי.
סוביניון בלאן הוא יין אשר מתאפיין בניחוחות פירותיים עזים של אשכולית, לימון, אפרסק לבן ודבש שיוצרים חוויה של ניחוחות בכל פתיחת בקבוק.
היין הלבן סוביניון בלאן הנו נינוח ונעים לשתייה וטעמיו עשירים ומרעננים, בעל גוף עשיר וטעמים מעודנים רבים.
יין רוזה:
יין רוזה הוא יין המופק משלושה זני ענבים אדומים היוצרים ביחד חגיגה של טעמים קלילים ונהדרים.
היין המופק הנו רך, מלא בטעמי פרי וקל לשתייה.
תהליך ההשרייה המינימלית של הקליפות עם הנוזל מוסיף ליין עומק ונוכחות שאי אפשר להתעלם מהם.
יין האדום:
קברנה סוביניון הוא יין אדום אלגנטי, שמתאים למאכלים כבדים ושומניים כמו תבשילי קדרה, בשר משובח כגון אנטריקוט, סינטה, פילה ועוד.
בתקופת החורף כשקר, נהדר לשתות יינות אדומים כבדים יותר ובקיץ יינות קלילים כמו הסוביניון והרוזה, אף על פי שאוהבי היין האדום לא יוותרו עליו לצד התבשיל החם גם בלילות הקיץ החמים.